Långivare som erbjuder bostadslån

När man bestämt sig för att köpa ett nytt boende så börjar en spännande period i livet. Mycket ska fixas, och en av de kanske viktigaste sakerna som man måste tänka på är vilken långivare man ska vända sig till för att låna pengar.

Det finns väldigt många långivare på den svenska marknaden som erbjuder bolån och bostadslån, och därför är det viktigt att vara väldigt noggrann och verkligen granska de olika bankerna och långivarnas erbjudanden. Det finns mycket pengar att spara ifall man väljer en långivare där räntor och andra avgifter är låga.

Nedan följer en kortare sammanfattning gällande några olika långivare. Vill du läsa en större och mer utförlig recension av någon långivare, vänligen navigera dig fram i menyn på toppen av sidan.

Bluestep bostadslån – bolån trots betalningsanmärkning

Bluestep är en långivare som erbjuder bostadslån till personer som i vanliga fall har svårt att låna pengar.

Bluestep är en långivare som erbjuder bostadslån till personer som kan få svårt att få lån hos vanliga och mer traditionella banker. Bluestep har inga problem att låna ut pengar till egenföretagare, personer som precis flyttat till Sverige eller till personer som vill ta bolån trots betalningsanmärkning.

Bluestep granskar och behandlar varje låneansökan individuellt och kan därför erbjuda skräddarsydda lån utifrån varje enskilt fall. Räntor och avgifter kan alltså variera beroende på hur varje unik situation ser ut.

Vill du besöka Bluesteps hemsida för att läsa mer? Vänligen klicka här!

Freedom finance – bostadslån med låg ränta

Freedom Finance erbjuder bolån till bra villkor åt kunder över hela landet!

Freedom finance är ingen traditionell bank utan Freedom finance är en oberoende låneförmedlare som samlat flera banker och långivare under ett och samma tak. Freedom finance kan hjälpa privatpersoner över hela landet med att hitta ett bostadslån från banker och långivare som passar bra, oavsett vilka krav eller önskemål personerna har.

Freedom finance kan erbjuda bolån till så väl bostadsrätter, villor eller fritidshus till mycket låga räntor och avgifter. Oavsett ifall man behöver ett nytt bolån, om man behöver låna på sin befintliga bostad eller ifall man behöver hjälp med att lägga om sina befintliga lån så kan man vända sig till Freedom finance. Företaget hjälper även till vid ombildning av hyresrätt till bostadsrätt.

Vill du läsa mer om Freedom Finance? Klicka i så fall här!

Ikano Bank erbjuder bostadslån

Ikano Bank lånar ut pengar via bostadslån, oavsett ifall du vill låna pengar till köp av bostadsrätt, villa eller fritidshus.

Ikano bank är en långivare som erbjuer bostadslån till personer över hela landet. Hos Ikano bank kan man dels låna pengar till en villa, men även till ett fritidshus eller till en bostadsrätt. Ikano bank erbjuder lån med konkurrenskraftiga räntor och bra villkor och andra avgifter.

Ikano Bank lånar ut mellan 200,000 kronor och 6,000,000 kronor oavsett om man lånar pengar till fritidshus, bostadsrätt eller till villa. Dom erbjuder bolån upp till 85% av bostadens marknadsvärde.

Vänligen klicka här för att läsa mer om bolån från Ikano Bank!