Bostadslån med betalningsanmärkning – Bluestep

Att köpa bostad är ett stort beslut som man vill ska bli så fördelaktigt som möjligt, speciellt om man behöver ta ett lån för att kunna göra denna viktiga investering. Det finns många aktörer på lånemarknaden som även lånar ut pengar till kunder med betalningsanmärkningar, men de flesta kräver att dina skulder i alla fall ska vara betalda. Bluestep är ett kreditmarknadsbolag som går ett steg längre. Här kan du bli beviljad bland annat bostadslån med betalningsanmärkning trots att du kanske även har andra skulder kvar att betala. I stället för strikta regler om ekonomisk säkerhet så tittar man på varje enskild situation och avgör den framtida betalningsförmågan snarare än att blicka bakåt. Det här ger dig en ärlig chans att köpa ditt eget hem även om traditionella banker inte tycker att du kan det.

Lånelöfte för bolån

Att kunna köpa ett eget boende är en dröm för många, men med bankernas låneregler så är det inte alltid lätt att få ett lån beviljat om man inte har fast ett jobb samt ett prickfritt förflutet. Hos Bluestep fungerar det lite annorlunda och tillsammans försöker man hitta en lösning som passar den enskilda situationen. Ett lånelöfte från Bluestep ger en indikation på hur mycket du kan låna och med detta kan du också vara med i budgivningar genom fastighetsmäklare. Ansöka om ett lånelöfte kan du enkelt göra på Bluesteps hemsida och sedan blir du kontaktad för en utredning av din ekonomi. När du har fått ditt lånelöfte så är det bara att ge sig ut och leta köpeobjekt.

Bolån och boräntor

Ansöker du om bostadslån med betalningsanmärkning hos Bluestep så görs ingen standardiserad kreditprövning. Istället så utgår man från din situation idag och dina framtida förutsättningar. Bluestep accepterar flera sorters inkomstkällor som kanske inte banken anser vara säkra nog, och även egna företagare och utländska medborgare bosatta i Sverige. Räntan på bostadslånen hos Bluestep sätts individuellt och detta innebär att man lägger ner lite mer tid på varje ansökan än vad bankerna gör. Trots detta så kan man oftast erbjuda lägre räntor än när man tar lån helt utan säkerhet. Just din ränta sätts efter dina ekonomiska förutsättningar samt marknadsvärdet på den bostad som du är intresserad av.

Amorteringar och avgifter

Ett bostadslån hos Bluestep betalar du tillbaka genom ett bestämt belopp varje månad som kallas amortering. Bluestep tillämpar serieamortering vilket ger dig en jämnare betalningsplan genom att balansera den sjunkande räntekostnaden med en något ökande amortering. Det finns också möjlighet att ta korttidslån hos Bluestep och dessa är amorteringsfria. I stället betalar man tillbaka hela summan när lånet förfaller. Det tillkommer ett par mindre administrativa avgifter på ett lån, men dessa försäkrar att du får den allra bästa och mest professionella servicen.

Bluestep och deras kunder

Bluestep är ett kreditmarknadsbolag som verkligen bryr sig om sina kunder och anstränger sig till det yttersta för att skräddarsy lösningar även för de kunder som blir nobbade av andra långivare. Hemsidan är späckad med information och vanliga frågor och svar, och det är enkelt att kontakta deras support. Söker du bostadslån med betalningsanmärkning så ska du definitivt ta dig en titt på Bluestep.